domingo, 7 de abril de 2013

LA REPÚBLICA EN MONTORNES



Dijous 14/3 B



Bona tarda a tots/totes, moltes gràcies per la vostra presencia.
Estem avui aquí reunits un 14 de març, justament un mes abans de la commemoració del 82è aniversari de la proclama de la República Espanyola per presentar l’associació “14 d’abril, recuperem memòria per recuperar drets”. Aquesta associació, formada per un grup de veïns i veïnes de Montornès es planteja crear un espai obert de discussió i de debat entorn a la memòria històrica i dels lligams amb les èpoques passades i les actuals, donada la inquietud del moment actual en el que estem davant d’una crisi minuciosament preparada, orquestrada.
Hi ha tot un seguit de fets actuals que ens mostren el foment de l'enorme desigualtat social que patim, i com el capitalisme més cru esta recentralitzant el poder i el control de l'ordre mundial, podem veure com estem en un punt molt semblant al de 1929/1930.
La Sra. MERKEL, al curs del any 2012, va demanar a tots els països, on els Nazis van dipositar l’or de la nazi, sigui EEUU, França, Itàlia, la City de Londres etc.. de tornar-los l’or dipositat, en els bancs germànics. Merkel recupera els diners, per activar la indústria de guerra, per mésque,enfunciódelstractatsde Versailles-1918- i els dos de Nuremberg, 1946-1948 l’estat alemany no té dret a rearmar-se.
La seva entrada a la OTAN, ja va ser una desviació vergonyosa!


La renúncia de RATZINGER, després d’haver imposat la nominació del baró Ernst Von Freyberg, cavaller de la poderosa Ordre de Malta, com a president de la Banca Vaticana, i entenent que el Vaticà, que hauria de ser un estat Espiritual, en realitat, es un estat Temporal, la Banca Vaticana recicla i blanqueja diner de grans multinacionals, immens blanqueig de
diner negre !!
Podem trobar-nos que la Sra MERKEL, sigui en realitat, qui administri el diner del Vaticà ? per seguir amb la seva ambició a nivell econòmic, imposar la hegemonia nazi, que Hitler va perdre al 1945, amb les armes.
El control absolut de la banca i la impunitat amb la que actuen controlant governs i intervenint en les polítiques socials i de dret de les persones, apuntant-les com a principal causa de les dificultats econòmiques.
El robo dels bancs amb les es fer desaparèixer el diner, el diner de les retallades, en sanitat, escoles, infraestructures del poble, del mon del treball, aquests diners son per finançar l’armament de la III guerra mundial.
El PRESIDENT. Bush va fer dinamitar les torres bessones des de dins (tots els treballadors des despatxos, de les torres, tenien festa, Wall Street, no va tindré cotització – varen morir els negres, xicanos, i blancs, la gent de la neteja) quin cinisme! va ser un pretexta per ocupar Irak, un país molt ric, on es vivia molt be. Han destruït, Afganistan, Líbia, Egipte, ara Síria, i la III guerra mundial, es per acabar definitivament amb Iran, Africà, Asia Menor, robar totes les seves matèries primes, reduir de nou els autòctones de tots els països ocupats i colonitzats, al pitjor esclavatge.
De la mateixa manera que la crisis econòmica del 1929, va servir a deixar els pobles, en la mes gran embrunia, misèria, epidèmies, per finançar la industria de guerra de Hitler, Mussolini, Alfons 13, (la seva guerra del RIF; fa 2 anys, el poble espanyol, varem tindre de pagar una multa astronòmica, per la mort de mes de 30.000 companys magrebins sota els gasos asfixiant al 1921, per ordre, de l’avi, de l’actua monarca
La proclamació de la nostra República el 14 d’abril 31, amb la nacionalització de la Banca, nacionalització de totes les riqueses del sol i del subsòl, que es manufacturen, en el territori espanyol per donar feina al proletariat de tot arreu del país, ens fa entrar l’aire fresc en el nostre país, sense paro, escoles, sanitat, infraestructures, etc. No oblidem que a principis del 1936, la República Espanyola esta en primera línia de Europa i del món, pels seus espectaculars avenços de progrés, en totes les direccions.
Perquè l’alçament del feixisme espanyol? les eleccions del 16 de febrer 1936, ens portent al triomf del Front d’esquerres, el , arreu del país, clar estar, el govern de la República, passarà a organitzar la Reforma Agrària, en tots els racons del país.
Les multinacionals, al no poder robar-nos econòmicament, ni les nostres matèries primes, varen dipositar enormes sumes de diners a bancs suissos, a nom de Franco, i altres militars africanistes espanyols.
Els 17-18/07/36, els africanistes declaren la guerra al govern Republica, al nostre poble, i els països, dits demòcrates, ens imposen la NO INTERVENCIÓ, per assegurar-se el triomf feixista.
1945, acaba la II guerra mundial, els països dits demòcrates, reconeixent Franco, i el seu regim de terror!
1974 – un any abans de la mort de Franco, tant aquí al nostre país, com a nivell internacional, les mateixes mundials, ja tenien preparada la successió, d’un dels dictadors mes sanguinaris del segle 20. El Club Bilderberg, ja tenia preparada la continuïtat del feixisme espanyol, amb la constitució monarca/feixista, imposada als nostres pobles, amb la traïció dels líders dels grans partits politics.
El 21 F 1981, Adolfo Suarez, havent pactat amb Santi Brouard, la pau a Euskadi, quant va a demanar al monarca de firmar, per ratificar aquest tractat de PAU – la resposta va ser


Les vagues i revindicacions, de les classes productives s’estenien, cada dia mes importants! Euskadi i Cat, s’envolaven per l’afany d’una cultura pròpia, després de tants i tants anys de reprensió. La solució extrema, que decideixen el rei, la reina, el Gral Armada, la part més histèrica del exercit monarca/feixista el cop de força del 23 F 1981 –


La situació d’avui tothom la coneix – les condicions de les classes productives del nostre país, estant tornant al segle 19 – o potser al 18, un alt atur, els treballadors estan cada vagada més en precari, l’agricultura que és un sector estratègic i productiu del país, completament abandonada.
Ventureta Ballus


No hay comentarios: